fredag 31 december 2010

the end

Hej. Så är snart 20l0 till ända, ett år sam varit fyllt med både glädje och sorg, inte det bästa året vi varit med om. Sjukdom hos nära har lyckligtvis slutat bra. Dock har min syster och svåger avlidit med bara en veckas mellanrum i slutet av året. Nu ser vi dock fram emot det nya året, bl.a skall någon firas med en resa till New York. I övrigt har nu 3 barnbarn rest tillbaka efter julfirandet till sina studieorter utomlands, men några är kvar som tur är. Världen har inte blivit bättre det gångna året, både globalt och nationellt lämnar mycket övrigt att önska, men vi hoppas och tror på en ljusning i det nya året. Därför önskar vi er alla ett riktigt gott nytt år och hörs igen på det nya året. Ta det lugnt med raketerna.

hälsningar Stigge med familj

onsdag 15 december 2010

det närmar sig

Hej. Så är det snart dags igen med julstress,julmat m.m. Tyvärr har det hänt en del tråkiga saker så här före jul, min syster och svåger har avlidit med bara en veckas mellanrum. Så det är svårt att finna den rätta julglädjen, men vi försöker och gläds mycket att hela min familj skall samlas till julefest. De kommer hem från när och fjärran, det blir iallafall underbart.
Det händer ju också många hemska saker runt om i världen, även i vårt land är drabbat av terrorn. Det verkar aldrig bli bättre trots alla ansträngningar som görs överallt, ondskan verkar att ta överhanden.
I vår lilla värld händer också en del konstigheter. Vi läser nästan dagligen om misstag i sjukvården, överbeläggningar, dålig tillgång m.m.. Trots att ganska mycket pengar går dit verkar det som politikerna inte har kontroll. Väntetiderna är långa och många lider i onödan, men det är samtidigt så att kommer du under vård så verkar det att funka rätt så bra. Det var en del gnäll, men ibland måste man tänka till om felaktigheter. Trots allt önskar jag er alla en god frisk jul, återkommer senare efter jul

Hej så länge Stigge