torsdag 29 mars 2012

ZLATAN kvar i Malmö ??

Hej alla Zlatan-fans. Nu har jag ett mycket bra förslag för att få behålla vår stora Malmö -ambassadör här.  Som de flesta vet är ju hans magnifica villa vid Ribersborg till salu. Mitt förslag är följande: Kommunen köper villan, intressserar andra medfinansiärer ex. MFF, Svenska Fotbollförbundet och ev. några förmögna Malmöbor. Syftet är att inrätta en fotbollsakademi,som dels skall utbilda blivande topptränare och spelare,både nationella och internationella.  Zlatan skulle naturligtvis få en ledande roll i organisationen, även hans sambo som tidigare har arbetat som chef. Många skånska fotbollsprofiler skulle också knytas till akademin , t.ex. Tom Prahl, gammal guldtränare m.flera. Som ordförande kan jag tänka mig visionären Ilmar Reepalu, som skulle kunna göra underverk med att sälja Malmö som fotbollsmetropol av världsformat. Percy Nilsson  passar också in i sällskapet.
Zlatans söner skulle kunna bli bejublade bollkallar på Swedbank-stadion. Ja, här finns mycket att ta tag i,
men det gäller att få hem Zlatan, vinner han Champions-legue med Milan har han ju inte mer att vinna, så chansen finns. Vad tror ni , tyck till,
hälsningar Stigge

lördag 24 mars 2012

BOBI 1 ÅR !!!

HEJ.  Igår fyllde "vår "  älskade BOBI 1 år. Han firades med hundgodis och lite tårta. Dagen innan gjorde han oss alla förskräckta när han på hundrastplatsen på Ribersborg slet sig och jagade en joggare. Han återfanns först efter någon timme och allt slutade alltså lyckligt. Troligen har han känt sig "vuxen" en dag för tidigt. Nu efter sin födelsedag har han förhoppningsvis blivit förståndigare. Ni får gärna gratulera honom här, jag lovar framföra det.
VOV-VOV- från BOBI och hälsningar från STIGGE.

tisdag 20 mars 2012

CYKELSTAD ??

HEJ. Många med mig cyklar varje dag i vår stad. För det mesta går det bra, men de sista månaderna har varit tuffa med mycket kyla och inte minst blåst. Igår var förskräckligt, jag fick stå upp och cykla hela tiden, ungefär som spurten i TOUR de FRANCE. Cykel banorna är väl OK och det skall visst bli ännu fler. Men jag vädjar ändå till Ilmar Repalu, att lova medvind alltid till oss cyklister. Det lovade den danske komikern i sitt installationstal i FOLKETINGET, dit han blivit vald för några år sedan. Prova Ilmar, du kommer att bli mycket populär. Jag vädjar också till en del cyklister att ta det lite lugnare i trafiken.
hälsningar Stigge

torsdag 15 mars 2012

Magnaten i Indien del 4

Så var det dags för en ny film från Indien! Den här gånger tar jag ett grepp om maten och kärleken.

tisdag 13 mars 2012

OPERABESÖK I KÖPENHAMN.

Hej. Var igår kväll på Operan i Köpenhamn och såg en fantastisk föreställning "La Traviata " med fantastiska solister och ensemble. Jag är kanske inte någon stor  operaälskare, men det här var stort, en sån operabyggnad. Prova, ni ångrar ingenting, själv hade vi fått besöket i present, men vad jag förstår är det värt alla pengarna.
hälsningar Stigge

onsdag 7 mars 2012

VÅRVINDAR FRISKA !!

Hej. Ja, nog är dom friska våra s.k. vårvindar. Det skrivs ju mycket om hur våren är kommen, det har aldrig varit så varmt på 134 år!!. De försöker väl sälja så många tidningar som möjligt. Själv upplever jag att det f.n. är kallt som f-n. De enda som har någon nytta av dessa s.k. friska vårvindar är vindkraftverken. alltid något positivt.
F.n är min producent på resa, men i nästa vecka kommer ytterligare fler videobloggar från Indien-resan.
Där nere var de i alla fall varmt och gott.
"vårhälsningar" från Stigge

lördag 3 mars 2012

Magnaten i Indien del 3


Så var det dags för den tredje delen i mitt Indien-epos. Den här gången hamnar jag verkligen i skymundan...

torsdag 1 mars 2012

Magnaten i Indien del 2

Hej, eller namaste som man säger i Indien. Här kommer den andra delen i min Indien-dokumentering. Jag träffar djuren och utsätts för "fascist-reseledarens" ordergivning. /Stigge