söndag 24 november 2013

UR SPÅR-KOMMER VI FRAM?

HEJ. Ingen har väl undgått den senaste tidens diskussioner om det dåliga underhållet på våra järnvägsspår med ett otal urspårningar. Det finns ett uttryck som användes när folk inte gör vad dom skall och ofta gör fel, de är helt " AV BANAN ", passar bra på de ansvariga inom trafikverket. Jag kan ge ett tips till dem. använd SPÅRHUNDAR, gärna mänskliga, som kan leta upp alla felaktigheter längs spåren
tycker Stigge som gärna vill åka mer tåg

fredag 15 november 2013

HÄLSA- ett ord som har olika betydelse.

HEJ.  Att hälsa på varandra kan man göra på många olika sätt. Ett rejält handslag har använts i alla tider, men numera hejar man ofta med en vinkning. Dock ser man ofta invandrarungdomar hälsa på varandra med ett hjärtligt handslag. Ja, sederna förändras, men nog tycker jag att ett handslag verkar rejält och ärligt. Man skall vara lite försiktig i förkylningstider, men då kan man ha en liten spray-flaska med handsprit, som man diskret använder innan handslaget, vifta dock lite med handen så den torkar,annars kan mottagaren tro att man har handsvett.
HÄLSAN skall man vara rädd om, leva förståndigt och försöka glädja sig själv och andra. Det har ju bildats ett sjukvårdsparti, men jag tycker man skall bilda ett HÄLSO-parti istället, som skall ha ambitionen att undvika så mycket sjukvård som möjligt. Parollen borde vara " FRAM FÖR ETT FRISKARE SVERIGE !!
tycker Stigge som just nu har lite ont i foten

.

söndag 3 november 2013

MAT,MAT,MAT.......överallt

HEJ. Är ni som jag lite trötta på alla dessa matprogram i TV o radio med alla kändisar som superkockar. Maträtter som är väldigt komplicerade, jag förstår inte hur folk hinner med i dessa stressiga tider. Kändisar går hem till varandra och lagar de mest konstiga rätter. För att inte tala om alla kokböcker som svämmar över oss. Per Morberg lagar väl kanske den mest vanliga maten, husmanskost, även om han ofta kammar sig i håret med sina kockhänder. Nej,tacka vet jag när kungen och drottningen med barn stånkade korv och bakade kakor till julen. Populära program på sin tid. Men, vill ni veta hur det går till att stånka korv skall ni titta på GALENSKAPARNA på YOUTUBE, då får ni många skratt!
Har ni förresten beställt Gåsamiddag och Julbord, det är hög tid. Blir folk aldrig mätta? Det är en märklig tid vi lever i.
November hälsningar Stigge, som snart skall gå och fira MFF i sista Matchen och få sitt GULD, härligt.