fredag 28 februari 2014

ÖSTERLEN i MITT hjärta

HEJ. Nu är det tid att åka till det fagra Österlen , här har ni en bild från HAVÄNG,enligt alla en av världens vackraste platser. Därför väljer jag bort VASALOPPET och åker hit istället.
hälsningar STIGGE

måndag 24 februari 2014

OS-KRÖNIKA, slutet gott allting gott , eller???

HEJ, så var det slut , men sista delen blev inte riktigt bra, men det är synd att klaga efter alla fantastiska prestationer. Jag tror att svenskarna bjöd norskorna på blodapelsiner, så för deras del blev det ingen viller-valla.Även ryssarna provade nog samma medicin. Kanadensarna var lika aggresiva som våra Kanada-gäss och då har man ingen chans. Och alla ni som vann bronsmedaljerna, det är den vackraste metallen , tänk på alla bronsstatyer över hela världen. Grattis Sverige för era uppvisningar, tack för alla upplevelser
STIGGE

måndag 17 februari 2014

SVENSKA SOLSKENSDAGAR UNDER OS.


HEJ. Så blev det äntligen GULD , 2 st. p 2 dagar. Härligt och välförtjänt. Var blev norrmännen av, jag tror de har glömt att äta BLODAPELSINER, ger energi och fart under skidorna. Fråga svenskarna, de kanske bjuder på några, så det kan bli lite jämbördigt. Ät inte klisterhavregröt samma dag ni skall åka, det går direkt ner under skidorna.
OS- hälsningar från Stigge, som tror på fler GULD

måndag 10 februari 2014

OS PÅ SKIDOR: NORGE, NU KOMMER VI......

HEJ. Här ser ni svenskarna som knep varsitt silver, gulden var mycket nära, men de kommer, norrmännen är redan skrämda. Äntligen tog vi medaljer före de favorittippade norska skidlöparna. Dopning är ju alltid på tapeten vid såna här mästerskap. En undersökning i norska medier visade att en stor del av den norska allmänheten trodde att någon eller några hade dopat sig vid något tillfälle !! Jag tror dock inte att så är fallet, men man vet ju aldrig. Våra egna stjärnor dopar sig mest med blodapelsiner. För övrigt var det mitt tips i en blogg för en tid sedan som gjorde att Kalla och Hellner började satsa på klassisk stil, resultatet ser vi nu. Den nya grenen Slopestyle var kul att titta på, det var ju nära en medalj för Sven Thorgren, vore kanske något att prova på !!! ha-ha.
Heja Sverige, vi är på gång guldet närmar sig, bäva månde norrmännen.
Stigge

söndag 2 februari 2014

MED HUMOR KAN MAN VINNA DET MESTA.

HEJ. Ett tips till alla partier inför valet. Ni har väl hört att det måste in mer humor i politiken och ett bra val är att engagera SISSELA BEEN, alias FILIPPA BARK, Sveriges absolut roligaste kvinna, hon sågs sist på GULDBAGGEGALAN, där hon bl.a friade till Fredrik Reinfeldt, ansåg att han behövde en ny FILIPPA, men kanske Kristdemokraterna och Centerpartiet behöver henne bättre, men skynda på hon blir snart upptagen av många andra som behöver piggas upp.
Vi behöver skratta mer tycker STIGGE.