söndag 28 december 2014

FRAMTIDEN SER LJUSARE UT....

HEJ. Så fick nästan hela svenska folket en senkommen julklapp. Förnuftet segrade över prestigen och partierna kom överens om nya regler, hur det skall regeras de närmaste åren. Enkla regler som ni kan läsa och höra om på längden och tvären. Samtidigt förpassades det parti med sina mörka krafter ut i kylan utan chans till någon vågmästarroll. Nu hoppas vi att Sverige blir bättre att leva i och det ser onekligen hoppfullt ut. Många goda krafter har bidragit till detta, hundratusentals har engagerat sig  bl. a på facebook.
Så hoppas  vi Malmöbor på mindre våld , polisen har också satt ner foten och skall satsa mer på detta.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA önskar STIGGE med familj

måndag 22 december 2014

ÅRETS BÄSTA JULKLAPP.....

HEJ. Igår kom vår älskade BOBI hem på ferie från Stockholm tillsammans med sin husse DAVID, de flyttade dit för några månader sedan. Han fann sig tillrätta med en gång och som ni ser har han blivit kvar som MFF-fan, trots locktoner från AIK. Han var verkligen efterlängtad och vi skall nu njuta tillsammans några dagar.
BOBI och vi önskar er alla en fröjdefull JUL och ett GOTT NYTTÅR
VOV-VOV

torsdag 18 december 2014

HÖGKLASSIG VÅRD PÅ SUS; MALMÖ

HEJ . Vem kommer med detta påstående, jo Stigge och hans rumskamrat MATS, som vistades några dagar på INFEKTIONSKLINIKEN avd.3 rum 11 på SUS i Malmö. Vi hade lättare infektioner och är nu hemma igen. Jag hade aldrig i hela mitt långa liv varit inlagd på sjukhus, men maken till den vård och allmän omsorg var verkligen HÖGKLASSIG, Vi 2 blev uppassade som lindebarn av ett personalteam som var kunnigt , vänligt och allt igenom proffesionellt. Vi hade ett härligt rum, som var kliniskt rent, städades varje dag!!. Vi hade det jättefint och vår personkemi stämde perfekt.
 Tack alla ni i vård teamet som skötte oss så föredömligt. Vi hoppas att ni politiker tar vara på denna kunskap och att de får de resurser de behöver, för vi vill väl vara bäst i NORDEN ??,
TACK ÄN EN GÅNG från MATS o STIGGE(STIG).

torsdag 11 december 2014

TIDEN GÅR-EVIGHETEN BESTÅR-ELLER??

HEJ. Inför JULEN och årsskiftet går tankarna ofta åt det andliga hållet, oavsett om du är religiös eller inte. Olika religioner har uppfattningar om den förestående EVIGHETEN, som liknas vid oändligt och stilla. Men här kommer en filosofisk tanke: Har ni tänkt på att människor ofta uttrycker följande:
t.ex. Du tar en halv EVIGHET att ta på dina kläder-äta upp din mat-diska-komma i tid-tvätta dig-städa-läsa läxan med flera situationer, som vi hör varje dag. Efter många år har vi använt detta, så mot slutet finns ju bara halva EVIGHETEN kvar, så den som tror på EVIGHETEN, har inte mycket kvar av den.
Tänk på det tycker STIGGE med ett "flosofiskt utspel".

lördag 6 december 2014

NU SER VI FRAMÅT......

HEJ. Nu gäller det Sveriges framtid. Jag är ju numera s.k. politisk vilde och efter de senaste händelserna har jag blivit vildare och enligt min mening försökte de 2  ledande "damerna i alliansen" utnyttja den uppkomna situationen och göra en kupp tillsammans med en viss f.d major, som gärna vill stanna kvar vid köttgrytorna. Det är ovärdigt, nu när vi behöver  samarbete för att stoppa allt inflytande av  partiet med kostymklädda unga män med kalla ögon och en märklig människosyn. Svenska väljare, välj lite med hjärtat den 22 mars 2015, jag tyckte det var rätt att det blev nyval.
Nu är jag klädd i min uniform , fransk rock och den "berömda KGB mössan", som kan skrämma vem som helst. Nu skall vi se till att Sverige blir ett fint land att leva i.
hälsningar STIGGE

onsdag 3 december 2014

TACK,TACK, TACK FÖR ATT NI LYSSNADE

HEJ. Igår var ni många som lyssnade på intervjun med mig på P 4 extra om min blogg, som också blev mycket besökt, ett par tusen extra, det var rätt så kort intervju, hoppas ni blev nöjda. Här sitter jag i buren på SVT och i bakgrunden ser ni min "berömda franska rock"
ÄNNU ETT TACK från STIGGE