onsdag 25 februari 2015

ÄNTLIGEN- SKIFTE PÅ TRONEN


HEJ. Så har det hänt som vi väntat på länge. Silvergruvan var stängd i Falun, istället kom en guldåder framkrypande, DET BLEV GULD FÖR BÅDE KALLA och JAN OLSSON i överlägsen stil, ren utklassning. Norrmännen för en gångs skull långt efter. Fortsätt så, det är ett par grenar kvar, låt silvergruvan vara stängd och låt guldet flöda
HEJA SVERIGE hälsningar STIGGE

tisdag 24 februari 2015

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA!!!! ???

HEJ. Ett besök i Stockholm är alltid trevligt. Vi var där  några dagar bl.a för att besöka släktingar och samtidigt besöka MINT AB:s filminspelning av ungdomsfilmen DRAKHJÄRTAT som just nu inspelas i Stockholm, det var exteriörer med julanknytning och hela torget i i BAGARMOSSEN var julpyntat(en del kan ni se på bilden ovan). MINT AB ligger bakom bl.a CIRKUS IMAGO som just nu som film gör sitt segertåg över SVERIGE.
Vi hann inte med så mycket  men trevligt var det om man undantar allt byggande som pågår i centrala Stockholm, lite störande
tycker STIGGE

måndag 16 februari 2015

DAGENS OUTFIT

HEJ. Här är dagens outfit från underbara Österlen, mitt favoritställe, har tillbringat ett par dagar här och njutit av den härliga naturen, som är fin även såhär års. Som ni ser tränar jag inför VM i skidor, i bakgrunden ser ni även en fors, så även träning i forsränning blir det längre fram. Jag har följande på mig:  Den berömda KGB,Mössan från S:t Petersburg, inköpt secondhandbutik i Stockholm 40:
Jacka inköpt i S:t ANDREWS, skottland för 18 år sedan 1200:-, Jeans Malmströms 400:- 3 år sedan, skor Stadium 2 år sedan 400:- Glasögon Silhuette ,progressiva Specsavers 2 månader sedan pris 3995:-
Handskar : gamla 10 år pris?
OK, nu går jag vidare, det blev c:a 7 kilometer
Hälsningar  STIGGE

fredag 13 februari 2015

BETYGSHETSEN ÄR IGÅNG........

HEJ. Nu skall det snart sättas betyg på allting, därför tycker jag det är tid att göra det på våra styrande, det kan behövas en utgallring av de sämsta på sådana poster, välavlönade och priviligerade på många sätt. De skall betygssättas av förslagsvis en kommision som innhehåller kompetenta, empatiska personer med sunt förnuft, det skall inte behöva vara så svårt att få tag i, jag ställer gärna upp. Betygen skall sättas så att de ev. kan avskedas, få sämre jobb, lägre lön. De som försvinner skall få ett avgångsbetyg
OBS: Aldrig ett AVGÅNGSVEDERLAG.
En utredning bör tillsättas tycker STIGGE

måndag 9 februari 2015

VÅREN HAR TJUVSTARTAT........

HEJ. Idag kom våren till Malmö/Skåne, strålande sol 9-10 grader varmt. Jag gick en härlig tur vid stranden, solen värmde, folk flanerade och njöt av detta härliga väder, som stannar minst till i morgon. Stadens trädgårdsfolk klippte häckar och det sattes ut  bänkar och t.om en och annan badbrygga var på plats, så snart blir det ett vårdopp. Humöret stiger och allt ser ljusare ut. Ja, det var verkligen en vidunderlig dag.
hälsningar från en uppvärmd STIGGE

lördag 7 februari 2015

BIOPREMIÄR PÅ CIRKUS IMAGO...

 
HEJ. Så är det tid för BIO-PREMIÄR för populära CIRKUS IMAGO, som tidigare sänts som serie i TV och blivit omåttligt populär bland både unga och äldre. Den visas nu på landets biografer fr.o m 6 februari. Gå och se den och njut av ANNA, DAN, MORGAN och cirkusdirektören LEANDER. Det är högt tempo och väldigt roligt. Den har fått strålande recensioner i alla MEDIA.
PRODUCENT är Malmö baserade MINT AB tillsammans med MORGAN ALLING, som också regisserar.
gå och ha roligt tycker STIGGE

torsdag 5 februari 2015

PENGAR ÄR INTE ALLT.....

HEJ. För oss pensionärer är det intressant att läsa och höra om den s.k bromsen i pensionssystemet, det diskuteras om en omarbetning av systemet, som enligt uppgift skulle betyda en minskning de närmaste 2 åren . Men hav tröst, i dagens AFONBLADET lovas kraftiga höjningar framöver , om ett par år med c:a 5 %, så håll er levande till dess. På tal om bromsar så kunde det behövas både här och där, bl-a bland politiker, bonusdirektörer och många andra som är överpriviligerade lönemässigt. Lägg ut  farthinder lite här och där, men släpp loss för de som har det svårt och besvärligt.
tycker STIGGE

måndag 2 februari 2015

SÅ HAR DET HÄNT IGEN.........

HEJ.  Jakt är ju för det mesta en sysselsättning som jägare ägnar sig åt på bestämda tider under året, åtminstone i vårt avlånga land, ex. älgjakt, vargjakt med flera. Men människojakt förekommer året runt och skördar många offer trots våra stränga vapenlagar. Det går naturligtvis inte att jämföra med det skjutande som pågar i krigshärdarna runt om i världen, men det är ganska oroande.
tycker STIGGE