fredag 29 januari 2016

NU ÄR KULAN I LUFTEN------

HEJ. Så börjar det snart, jakten på det allsvenska guldet. Jag tror på vårt lag, som nu har förstärkts med nya spelare, men även fått tillbaka tidigare skadade spelare, speciellt ovanstående spelare, som säkert kommer att göra bra ifrån sig. Jag har i present fått ett årskort till alla hemmamatcher på bästa åskådarplats, tack för det.
HEJA MALMÖ FF ,   STIGGE

tisdag 26 januari 2016

UNDER DE RÖDA FANORNA...

HEJ. Jag är född under de röda fanorna, socialdemokratin, min far var chef för FOLKETS HUS restaurang och teater under hela min uppväxttid och varit dem trogna med ett par avsteg. Det är därför med lite sorg i hjärtat nu när man upplever deras kraftiga nergång. Det har naturligtvis sina orsaker t,ex. den dåliga åldringsvården, integrationen. skandaler, dålig regering m.m. Jag tror att det är tid med ett nyval, så får vi se vad oppositionen har att komma med, de kan nog få det svårt med sina argument. Själv är jag för gammal för att bli invald, men jag kan bli politisk vilde.
Chansa nu Stefan Löfven tycker STIGGE

fredag 22 januari 2016

EN FIN GAMMAL JAGUAR

Hej. Jag går på årlig besiktning hos min doktor, tar prover m.m.. Jag var där förra veckan och allt var bra. Den kvinnliga doktorn fällde följande  kommentar: " Du är som en gammal fin Jaguar, behöver bara putsas då och då", det var väl fint sagt.
Hälsningar Stigge

EN FIN GAMMAL JAGUAR

HEJ. Jag går en gång om året till min doktor och besiktigas, tar prover m.m. , senaste var för någon vecka sedan. Allt var bra och den kvinnliga doktorn fällde följande kommentar: " Du är som en gammal fin Jaguar, behöver bara putsas till då och då". Det var väl en fin kommentar, tycker ni inte det?
Hälsningar STIGGE

måndag 18 januari 2016

VINTERSPORT I MIN UNGDOM...

HEJ. Ja, nu är det vinter även här i Malmö-trakten. På 40-talet var det ganska stränga vintrar här i söder, och då var det skridskoåkning som gällde, vi hade våra Pildammar som var frusna långa tider,Hästhagen i Kungsparken, fotbollsplaner spolades och vår kanal var också tillfrusen, ja möjligheterna var många. Alla hade ju inte råd med skridskor av bästa sort, det fanns dock billigare sådana. 3 sorter fanns: helrör med sko, halvrör, som var utan sko, här fick man använda sina egna kängor, sist hade vi fattigmansskridskor s.k sillarör, som var svåra att fästa på skor och  på stövlar, ramlade ofta av, jag tror namnet blev till då skridskon försvann i en vak ner till sillen. Men kul hade vi, en rolig och romantisk grej var då man åkte upp bakom en flicka och förde henne en bit på isen, kunde ibland bli lite bråk om det var fel fjälla man tog tag i. Jag tror många träffade sin blivande på detta sättet.
Det var härliga tider, var gratis, det enda var att man ibland köpte en varm korv.
STIGGE, som ni ser åka längst bak på bilden


 som

söndag 10 januari 2016

EDTER DEN STRÅLANDE JULEN.....

HEJ. Efter min strålning av underläppen blev det som de hade lovat, biverkningar i form av rodnad och svullnad av slemhinnorna, lite smärtsamt och för att dölja detta har jag ett munskydd ibland när jag skall visas upp, i övrigt är mitt vackra ansikte intakt. Allt blir bättre dag för dag, men just nu avböjer jag alla eventuella inbjudningar, möjligen kan jag spela "Fantomen på Operan"-
Allt väl från STIGGE