måndag 29 juli 2013

STRAFFBART ?

 
 HEJ.  Så blev tyskorna ännu en gång EM-mästare i fotboll. Norskorna var dock nära, men missade ju 2 straffar!!. Ovan ser ni en av "syndarna", chockad och ledsen.  Damfotbollen har också fått ett stort uppsving och tagits emot av stora publikmassor. En del säger Dam-fotboll  andra Tjej-fotboll, bland herrarna heter det ju bara herrfotboll, pojk-fotboll är ju de riktigt unga. Jag tycker att all fotboll skall heta HEN-fotboll, det är ju könsneutralt och modernt
tycker Stigge

torsdag 25 juli 2013

DAGEN EFTER- TÅRAR !!

Hej. Så tog festen slut, den som började så bra, men oturen var framme och ställde till det. Chanserna var väl lika med ett litet övertag för svenskorna i andra halvlek, men Tyskland hade turen på sin sida. Skall man vara kritisk så var passningarna ofta feladresserade och skotten lite missriktade, men kämpade gjorde de och hade varit värda en finalplats. I vilket fall som helst har damfotbollen taget ett stort steg framåt med större intresse bland svenska folket. Det är bara att kämpa vidare och komma igen tycker Stigge

torsdag 18 juli 2013

MYSIGT I CENTRUM

cc
Hej. Ni Malmöbor som handlar i centrum har många fördelar, många cafeér och restauranger att välja mellan, bl.a det fina Slottsträdgårdscafeét, endast ett stenkast från centrum i den vackra Slottsparken. Handla först i centrum och njut sedan här eller i någon av Malmös övriga näringsställen ex på Lilla Torg. Ni behöver inte åka till något köpcentrum i utkanterna, här finns allt vad man kan begära av livet tycker Stigge.

onsdag 10 juli 2013

FÖRNYA ALMEDALSVECKAN !

 
HEJ. Så här efter Almedalsveckan har jag funderat över om det inte kunde bli lite roligare. Vi har hört alla partierna lova och lova, visserligen var det lite humor emellanåt, när imitatören skämtade med partiledarna. Men Wester i HIPP HIPP uttalade i tidningen att det gott kunde läggas in humorseminarier bland allt struntprat, jag håller med honom och hoppas det kan bli verklighet nästa år.
hälsningar Stigge.
ps. Erik Blix var en briljant intervjuare av partiledarna

torsdag 4 juli 2013

YSTAD - EN RIKTIG SOMMARSTAD !

c
HEJ. Igår var vi och besökte en god vän i Ystad, denna vackra mysiga stad som har det mesta en riktig sommarstad skall ha. Havet som granne, en stor campinganläggning, underbar sandstrand och massor av aktiviteter för alla, stora som små. Vi blev bjudna på lunch på restaurang NORRA PROMENADEN där vi fick underbar god mat till verkligt rimligt pris i en miljö som är lite gammaldags. Hade jag varit Michelin-inspektör hade de omgående fått 2 stjärnor! För övrigt finns det många restauranger och kaféer att välja mellan. Gör gärna ett besök i sommar.
hälsningar  Stigge