lördag 24 juli 2010

semestern slut?

Hej igen. det var ett tag sen sist, men lite ledighet måste man ha. Det har ju hänt en hel del i sommar, VM i fotboll avslutades med en rättvis segrare, vilket fult spel av Holland, råa överfall. Överhuvudtaget ganska många fula tacklingar under VM-et. Bl. a tyckte jag att många spelare siktar på att trampa på motspelarnas fötter, tråkigt och farligt. I övrigt har ju sommaren varit varm och solig, ibland lite väl varmt, men baden har varit fantastiska. Jag tror att vi har många fina dagar ännu.Uterestaurangerna har varit fulla ända till långt ut på nätterna, läste förresten idag att de utnyttjar ungdomar med provanställningar, de sparkas efter några dagar och får ingen lön, fult, tydligen fel människor som driver restauranger.Läser i tidningen om många äldrerån, fegt att utnyttja gamla människor. En artikel som berörde mig läste jag för en tid sedan. Det var ett äldre par som sparat några år för att kunna köpa en ny TV, de gick på bidrag, byråkraterna fick nys på detta och drog in bidraget, snacka om tjänstemannavälde.

Men de fick tji, paret överklagade och fick rätt, skönt. Igår tog vi en tur till Möllevångsfestivalen, en härlig folkfest med massor av folk i alla kulörer, musik, dans och tingel tangel. en fin kväll.

vi hörs Stigge

1 kommentar:

  1. Alltid lika trevligt att läsa dina inlägg :) Lät mysigt med en tur till Möllevångsfestivalen, hade vi vetat det hade vi velat göra er sällskap. Till Halland idag. /Maria

    SvaraRadera