lördag 14 augusti 2010

monsunregn?

hej. Dagen har börjat med ett rejält regn, hoppas det upphör för idag skall vi gå po match MFF-Gefle, chansen finns ju att det kan bli seger, då är chansen ganska stor att det håller hela vägen. Sen sist har vi åter gjort en resa till det underbara Österlen., det blir man aldrig trött på. Vi var tillsammans med vår son Mikael som håller på att avsluta en ny bok. Vi besökte också hans kompis Janne som är nygift med en keramiker som heter Maria Ekberg, de bor i Hammenhög. Hon gör fantastiskt fina saker, besök gärna henne.

I övrigt kör ju de olika partierna hårt med sina argument där de lovar guld och gröna skogar. Tro dem inte, syna dem riktigt i sömmarna som i många fall inte kommer att hålla.

Det har ju diskuterats i många år att många äldre inte får tillräckligt med näringsriktig mat. Det är sorgligt att en sådan viktig sak skall dras i långbänk. Se till så det lagas mat på de äldres boende, det kan ju inte vara så svårt, eller?. Här måste kommunerna skärpa sig, kostnaderna blir ju större om de äldre måste läggas in med undernäring. Se för f-n till så det blir lite livskvalitet för denna eftersatta grupp. Skärpning från alla håll och kanter tycker Stigge

Vi hörs

1 kommentar:

  1. Det blev ju en lång match med ett lyckligt slut till siat. Hur går det med "Tärnan"?

    SvaraRadera