onsdag 15 december 2010

det närmar sig

Hej. Så är det snart dags igen med julstress,julmat m.m. Tyvärr har det hänt en del tråkiga saker så här före jul, min syster och svåger har avlidit med bara en veckas mellanrum. Så det är svårt att finna den rätta julglädjen, men vi försöker och gläds mycket att hela min familj skall samlas till julefest. De kommer hem från när och fjärran, det blir iallafall underbart.
Det händer ju också många hemska saker runt om i världen, även i vårt land är drabbat av terrorn. Det verkar aldrig bli bättre trots alla ansträngningar som görs överallt, ondskan verkar att ta överhanden.
I vår lilla värld händer också en del konstigheter. Vi läser nästan dagligen om misstag i sjukvården, överbeläggningar, dålig tillgång m.m.. Trots att ganska mycket pengar går dit verkar det som politikerna inte har kontroll. Väntetiderna är långa och många lider i onödan, men det är samtidigt så att kommer du under vård så verkar det att funka rätt så bra. Det var en del gnäll, men ibland måste man tänka till om felaktigheter. Trots allt önskar jag er alla en god frisk jul, återkommer senare efter jul

Hej så länge Stigge

1 kommentar:

  1. Sitter här med Olee o Erik. De är mkt imponerade av den blogg. speciellt modelänkarna.

    SvaraRadera