lördag 21 september 2013

MAGNATENS SKUGG-BUDGET.

HEJ. Här kommer jag med min skugg-budget, som skall presentera statens inkomster och utgifter. Som ni ser så är den inte så tjock,men den har ett bra innehåll, tycker jag.
1. Det blir inget jobbskatteavdrag utan istället ett JOBB-avdrag, vilket betyder att de som stressar och jobbar för mycket får dra ner till normal arbetstid, överskottet av deras arbete fördelas på alla arbetslösa, så har vi alltså löst den höga arbetslösheten!
2. De 300 miljarderna som Göran Persson stal från pensionärerna 2002, skall nu betalas ut under 10 år, han lovade ju betala tillbaka krona för krona, så här kommer miljarderna. Vi är inte så snåla utan delar med oss av dessa pengar till vård, skola och övrig välfärd. Alla skall få en bit av denna kaka, särskilt de verkligt behövande. Så det skall bli slut på bromsar och nerdragningar inom välfärden. Troligen blir det dock en nödbroms för alla de högavlönade inom stat och kommun. Skatten höjs också för alla högavlönade. Så har vi alltså löst problemet för fortsatt välfärd!
3. Miljön skall också få sitt, jag lovar att alla cyklister alltid skall ha medvind, då ställer alla sina bilar och börjar cykla istället. Luften blir renare, folk blir friskare, doktorerna behövs inte så mycket, kostnadrna blir mycket lägre.
4. Så har jag tänkt fixa framtiden för oss alla, vad tycker ni? kommentarer efterlyses.
Som ni ser på bilden så har rätt snygga kläder, det måste man ha när sånt här stort skall presenteras.
Dagens outfit: Jacka, jättemysig, Malmströms rea 399:, Skjorta, fått av en kompis. Jeans Malmströms 499:, skor Din Sko 600:.
hälsningar Stigge

4 kommentarer:

 1. Heja Stigge !
  Om du ställer upp i valet 2014, kommer jag att rösta på dej.

  SvaraRadera
 2. Du har min röst Stigge!
  //grannen

  SvaraRadera
 3. Ställer du upp i Lomma kommun röstar jag på dig, annars får jag väl flytta till Malmö!

  SvaraRadera
 4. Ställ upp i valet nästa år, du har min röst också! Du är dessutom väldigt snygg i din outfit./Kram Eva

  SvaraRadera