söndag 3 november 2013

MAT,MAT,MAT.......överallt

HEJ. Är ni som jag lite trötta på alla dessa matprogram i TV o radio med alla kändisar som superkockar. Maträtter som är väldigt komplicerade, jag förstår inte hur folk hinner med i dessa stressiga tider. Kändisar går hem till varandra och lagar de mest konstiga rätter. För att inte tala om alla kokböcker som svämmar över oss. Per Morberg lagar väl kanske den mest vanliga maten, husmanskost, även om han ofta kammar sig i håret med sina kockhänder. Nej,tacka vet jag när kungen och drottningen med barn stånkade korv och bakade kakor till julen. Populära program på sin tid. Men, vill ni veta hur det går till att stånka korv skall ni titta på GALENSKAPARNA på YOUTUBE, då får ni många skratt!
Har ni förresten beställt Gåsamiddag och Julbord, det är hög tid. Blir folk aldrig mätta? Det är en märklig tid vi lever i.
November hälsningar Stigge, som snart skall gå och fira MFF i sista Matchen och få sitt GULD, härligt.

4 kommentarer:

 1. Jag ska på julbord med jobbet på Röstånga Gästivaregård den 29 november :) Längtar!!

  SvaraRadera
 2. Har de inget matprogram om hur man tillreder luad ål?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Per Morberg luade ål tillsammans med Åhusprofilen Mats (eller om det var Max, man ser ju inte skillnaden), i TV4's Den stora matresan för några år sedan.
   Lustigt nog passade en flottig ål ihop med både en flottig frisyr och TV's flottigaste kock.

   Radera
 3. Hej Stefano. Luad ål hittar du på WIKIPEDIA. Mitt bästa möte med luad ål var på Skanörs Gästis på 70-talet en oktoberkväll. ett ålagille med hemmagjord bäsk inkapslad i ett isstycke. Härliga tider

  SvaraRadera