måndag 26 maj 2014


HEJ. Har den senaste tiden sett handbollens slutspel och har förvånats av det hårda spelet, både bland damer- och herrspelarna.  Liknar mest brottningsmatcher. Själv spelade jag handboll i min ungdom för Malmölaget MBI, vi var ganska duktiga, för övrigt den klubb där en viss Zlatan började sin sagolika fotbollskarriär. Vi var inte så våldsamma på den tiden, den fysiska kontakten skaffade vi på annat håll.
hälsningar  STIGGE

måndag 19 maj 2014

EUROPA-HÄRKOMMER JAG.......


HEJ. Så ger jag mig ut i EUROPA för att pejla stämningen inför EU-valet. Jag börjar med BERLIN och skall försöka få tag i ANGELA MERKEL(det är hon som är hövdingen),som bestämmer det mesta. Hon var mycket intresserad av förslaget att flytta EU-PARLAMENTET till Malmö-Köpenhamn. Ni såg förslaget i min blogg för inte så länge sedan. Under tiden kan ni som vill gå och rösta och gärna lägga till mitt namn på lämplig röstsedel, ni vet vad jag står för :tolerans, medmänsklighet, sunt förnuft, håller på AMNESTY. Konkurrensen  är inte överväldagande, ålder spelar tydligen ingen roll, om inte annat kan jag bli politisk vilde i EU-parlamentet. Det lär vara lönande att bli med i församlingen. Vi får se vad som händer.
hälsningar STIGGE, på resande fot

tisdag 13 maj 2014

BADSÄSONGEN NÄRMAR SIG.......

HEJ. Så är jag igång med styrketräningen, jag  går på KOCKUMS FRITID, fina snygga lokaler med massor av maskiner. Jag kör hårt inför badsäsongen, målet ser ni här på bilden, hoppas jag når dit innan sommaren. Styrkan ökar för varje dag.
hälsningar Stigge, (använder inga anabola steroider).

onsdag 7 maj 2014

RESERVERVA den 30 Maj för ett YSTAD-besök

hej. CIRKUS IMAGO har stor familjefest i YSTAD den 30 maj mellan 11-17 med massor av aktiviteter som Show med artister, IMAGOLOPPET, FILMINSPELNING,SMINKA,JONGLERA,TROLLA,KLÄTTRA;PARKOUR;PYSSLA, mellanmål med frukt m.m. Missa inte detta tillfälle för hela familjen, det blir garanterat mycket roligt, Jag skall dit.
hälsningar STIGGE

söndag 4 maj 2014

MALMÖ ÄR NORDENS MEST SPÄNNANDE STAD.


HEJ. Petter Stordalen, som är en av Europas största hotellägare bygger nu 2 jättestora hotell i Malmö, som han tycker är " Nordens mest spännande stad", han tycker att Malmö är en ung stad där nästan 50 % av befolkningen är under 35 år. Hela Öresundsregionen växer. Kulturen i Köpenhamn med bron som binder oss samman. Så vi är på gång, nu gäller det för politikerna att ge oss kraftigt stöd framöver.
Läste häromdagen i en Stockholmstidningen att byggmästarna bara bygger för de förmögna, inflyttade får inga bostäder, allt är dyrt, så chansen är stor att vi kan hävda oss i konkurrensen med den bästa arbetskraften. Stordalen är norrman och älskar Malmö, hoppas vi på allvar tar till oss hans ljusa framtidsvisioner. Han är ju också magnat med stor optimism. Vi skall göra det tillsammans
hälsningar Stigge