måndag 16 februari 2015

DAGENS OUTFIT

HEJ. Här är dagens outfit från underbara Österlen, mitt favoritställe, har tillbringat ett par dagar här och njutit av den härliga naturen, som är fin även såhär års. Som ni ser tränar jag inför VM i skidor, i bakgrunden ser ni även en fors, så även träning i forsränning blir det längre fram. Jag har följande på mig:  Den berömda KGB,Mössan från S:t Petersburg, inköpt secondhandbutik i Stockholm 40:
Jacka inköpt i S:t ANDREWS, skottland för 18 år sedan 1200:-, Jeans Malmströms 400:- 3 år sedan, skor Stadium 2 år sedan 400:- Glasögon Silhuette ,progressiva Specsavers 2 månader sedan pris 3995:-
Handskar : gamla 10 år pris?
OK, nu går jag vidare, det blev c:a 7 kilometer
Hälsningar  STIGGE

2 kommentarer:

 1. Hej,Stigge.Men var finns skidorna??Skämt åsido.
  Ha en bra dag.
  Mvh:Hallandskusten

  SvaraRadera
 2. Det där med betyg till politiker tycker jag är lite långsökt. Vi har politiska föreningar och det är där bl.a. som de fostrar varandra för de som är intresserade av politik och förändringar till det bättre samhället. Hur får våra barn föreningsinsikt med mötesteknik Så här tänker jag mig som bör börja i lärarutbildningen.? Jag har lite förslag på hur jag ser på hur skolan skal spegla familjen, föreningarna som kittet i länderna och samhällena globalt som lokalt.

  Skolan. Det handlar om framtiden 10 - 25 år, en generation! Prioriterar vi rätt ger det 100fallt igen!
  Staten skall ha det övergripande ansvaret ekonomiska, moraliska och etiska så vi får en likvärdig skola i hela landets kommuner. Jag diskuterar gärna lärarutbildningen, Mötestekniken, Arbetarerörelsens historia, pedagogiken (det är barnen som lär och kan själv, inte läraren som lär barnen Diskuterar och motivera, med barnen så de själv får fram det rätta svaret) Arbetslivserfarenheten och att kunna kunskaperna, som de blivande lärarna ska ha i undervisningen, innan Lärarutbildningen!

  Min åsikt är också att det behövs grundläggande förändringar i lärarutbildningen.
  Lärarna kan inte lära barnen eller ungdomarna! Att vara lärare är att få barnen att se, tänka och känna, att jag (eleverna) fixade svaret! Att teori och praktik hänger ihop för eleverna. Att ha mötestekniken från de börjar skolan tills de slutar, är ypperligt för framtiden, med projekt och liknande samt att veta att Ordningsfrågan i föreningstekniken, alltid har företräde!!! Barnen vill ha ordning och reda och lärare, vuxna med en klok, rättvis och sann auktoritet!

  Arbetarerörelsens historia, det har även tidigare regeringar och skolverk glömt! Hur många känner till Ådalen? Skärpning! Bondesolidariteten utan diktatorer, Gustav Vasa till Sten Sture och Dacke. Det är viktigt att skyndsamt sätta fokus och agenda på framtiden, skolan - välfärden utan privatisering-vinstmaximering på bekostnad av skattebetalarna, framtiden - Barnen!! Staten, skall naturligtvis avlöna lärarna, för att skolan bli rättvisare bildning i hela landet och statusen skall öka till minst i nivå med civilingenjörsyrkena så vi får tillräckligt med Lärare. Kloka vuxna på raster och korridorer är också kanon, men det skall vara för lärare och andra kompetenta vuxna, kontinuerlig, för att inte svika barnen, minst tre år med samma elever. Följden, bra stimulans att få gängen att göra bra saker. Minskning av mobbing våld samt i slutändan mindre kriminalitet, mera kreativitet i samhällena.
  En skola som speglar det BÄTTRE samhällena!
  Hälsningar
  Bengt Blomberg

  SvaraRadera