lördag 9 april 2016

GIRIGHET

HEJ. Girighet har ju alltid funnits, men frågan är om inte de senaste årens fifflande och begäret efter pengar och förmåner är rekordartat. Det gäller alla s.k välbärgade som inte kan få nog, finns i alla läger, företagsledare, bankmän, kapitalister, idrottsmän och inte minst  politiker, bl.a från håll ,som man inte väntade sig, många är också allergiska mot att betala skatt.
Några ex. 2 f.d statsministrar uppbär fortfarande pensioner(höga) trots att de har stora intäkter, men som ni vet finns det upplägg för sådant. Det finns fler ex. som ni säkert har hört talas om.
Globalt är det ännu värre. ex. tar Hillery Clinton 225.000 dollar för 1 timmes föredrag !!!! och hennes man  Bill tar också för sig, Men nu rotas det i den s.k Panama skandalen, så förhoppnings vis blir det kanske bättre.
hälsningar Stigge


3 kommentarer:

  1. Helt rätt Stigge, det blir jobbigt för oss att dra lasset när dem med muskler gömmer sig i Panama. Och inte blir det bättre med korrupta politiker, löner och pensioner att i all ära för vem vill ha jobbet annars, men att fixa fina lägenheter för en spottstyver och måla båten mot egna ambitioner spär ju bara på fusket. Politikerna sätter ribban rent för lågt med eget agerande.

    SvaraRadera
  2. Bra rutet, far!

    SvaraRadera
  3. Jag säger som jag brukar men den här gången med kraft usch och fy.

    SvaraRadera