torsdag 21 januari 2010

lite kulturellt

Hej igen. Tiden flyger iväg, det är svårt att hinna med allting som dyker upp. Trots allt hinner jag läsa en hel del, ofta i sängen på kvällen, jag har precis läst ut en bok som heter " hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" , fantastikt rolig bok som kan rekommenderas. Jag läser också gärna deckare och romaner av olika slag, historia speciellt från andra världskriget med alla dess envåldshärskare, den ene grymmare än den andre. Rekomendera gärna något som ni tycker är bra, det ser jag fram emot.

Jag skall nu sprida min blogg till så många som möjligt, gå in på fler ämne med förljupningar, ambitiöst eller hur?

Vi får se hur det går, till sist får nu ännu en sjuk vits: Det var 3 killar som var på ett rehab, de hade olika skador, den ene hade väldigt dålig rygg, den andre hade axlar och armar som var värkbrutna och till sist den tredje som satt i rullstol med förlamade ben.
Plötslig skred en ljus gestalt in och sa: Jag är Jesus och kan bota alla sjukdomar. Han lyfte ner den förste i en bassäng somfanns på rehabet och han om upp helt botad, den andre kom också upp helt återställd, sist lyfte han ner den tredje med rullstolen, och han kom upp glädjestrålande och utropade: titta nya hjul, sjukt eller hur. på återhörande Stigge

2 kommentarer:

 1. kul att du gillade boken!

  SvaraRadera
 2. Kontrar med en indisk vits. Det var Indiens första premiärminister Nehru som på sextiotslet besökte det stora mentalsjukhuset i staden Agra. Han gick fram till en patient och frågade om han visste vem han var.
  "Nä" sa patienten.
  "Va? Vet du inte att jag är den berömda Nehru? Indiens premiärminister!
  "Du, innan jag kom hit så var jag Mahatma Gandhi."

  Indiern

  SvaraRadera