onsdag 27 januari 2010

snö

hej. Dagen börjar med snöfall och det skall bli mera. Idag har jag också läst om SAAB-affären som nästan skall vara klar, men ärligt tror jag inte att den håller på sikt,men just nu är det positivt för all personal. Men det är väl lite naivt att tro attdet kommer att bli lönsamt,när det gått med stora förluster i så många år. Jag kanske är pessimist i motsats till den smattrande Maud Olofsson, som tydligen är så pass optimistisk att regeringen går in med borgen. Vi får väl se.

Fick en kommentar om vårstädningen, som vi håller på med, men det är perfekt att få undan den, när vädret är s.k. inomhusbetonat.

Men kanske jag tar en skidtur emellan om snön håller i sig. Jag avslutar dagen med en verklig sjukhumor vits:

En stackars kille låg på sjukhus och skulle amputera ena benet. Dagen efter operationen kom läkaren ,som utfört operationen och berättade att han hade 2 nyheter en glad och en dålig. Den dåliga var att de hade tagit bort fel ben och den glada nyheten var följande: men han som ligger i sängen bredvid är spekulant på dina morgontofflor, ha-ha, lite sjukt i överkant

hälsningar Stigge

1 kommentar:

  1. Kan du inte dra den där vitsen om två meter vitt tyg och två meter blått tyg som skulle åka Köpenhamnsfärjan? Eller synålen som baade på Ribersborg?

    SvaraRadera