lördag 6 mars 2010

över förväntan

Hej. Efter att ha pustat ut efter OS- festen, skall jag göra en liten sammanfattning. Det gick ju över förväntan. Norrmännen började dåligt men kom igen och tog ganska många guld, så därför tycker jag de kan tåla ett par Norgehistorier som kommer lite längre fram. I övrigt har jag med familjen varit på utflykt till Lousianna i Danmark och tittat på en fantastisk utställning. Solen har ju börjat visa sig ganska mycket de senaste dagarna, men kallt är det i vinden, I morgon ärdet ju Vasaloppet med blåbärssoppa , skoskav m.m.., hoppas de får fint före annars kan det bli plågsamt för många. Här kommer Norgehistorerna:

Det var en norrman , en dansk, en finne och en svensk som var ute och flög i ett litet flygplan, plötsigt stannade motorn och de beslöt att hoppa ut i fallskärm, men upptäckte att de bara hade 3 fallskärmar. Då sa svensken till norrmanen, ta min, varvid norrmanne snabbt hoppade ur flygplanet. Varför gjorde du så frågade finnen och dansken. Svensken svarade: Han fick bara min ryggsäck.

En norrman från Oslo köpte en ny Volvo . 3 gånger lämnade han in den för att växellådan var trasig. Chefsmekanikern i Göteborg tyckte det var konstigt och åkte därför till Oslo för att undersöka hur det hade gått till. Norrmannen berättade då att det hände när han kom upp i hastighet då lade in växeln I R, som han trodde stod för racerläge. Ridå. skratta om ni vill.

hälsningar Stigge

1 kommentar:

  1. Sen var det svensken som bad sin medpassagerare norrmannen att gå ut ur bilen och kontrollera om blinkersen verkligen fungerade.
    Normmanen:

    Fungerer, fungerer ikke, fungerer, fungerer ikke, fungerer, fungerer ikke....

    SvaraRadera