onsdag 28 april 2010

våren

Hej. Så är våren riktigt igång och i helgen var vi på Österlen och träffade våra vänner som bygger ett fantastikt hus i Baskemölla, det är snart färdigt för inflyttning. Vädret var fantastikt, vi satt ute och åt med utsikt över havet. Österlen är en underbar plats att vistas på stora delar av året. Ibland funderar vi på att flytta dit men det blir mest tankar.

Vi besökte också Mariavall, klostret, där vi har en mycket god vän som är nunna.

I övrigt har vi beställt en tågresa till Berlin i maj månad. Den finasieras på följande sätt: Vi har i drygt ett års tid sparat alla femmor och tior som kommer fram ganska ofta.

Jag räknade dem igår ,det var ganska många och tungt blev när jag skulle gå till banken för insättning, det var ganska många tusen kr.
Men jag tog min resväska och rullade till banken, mötte en bekant på vägen som frågade vart jag skulle resa. Nej jag skall bara gå till banken och sätta in alla mina pengar!.

det var lite av varje, kanske inte så roligt men...

vi hörs hälsningar Stigge

4 kommentarer:

 1. Fint att läsa din blogg! Man kanske skulle börja att spara på lite mynt och ta med gubben på någon trevlig weekendsemester. Hoppas att allt är bra med er och att vi ses snart! Kolonilotten är för övrigt fullproppad med diverse olika vårlökar. Dags för ett besök kanske? Kramar Amanda

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad härligt att göra något av alla femmor och tior! Det var väldigt kul och klokt tycker jag!
  Pinglemor

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig dag! Nu är huset målat i en vacker gul färg! Önskar er en fantastisk vistelse i Berlin!
  Kramar Lilian

  SvaraRadera
 4. Glad åt att ni ska till Berlin:) Nästa är tar vi Manhattan tillsammans, så börja spara.......Kram
  http://storastaderochsmabarn.blogspot.com/

  SvaraRadera