lördag 5 februari 2011

Nu är väntan över!

Här är min andra videoblogg, varsågoda:Vill bara understryka att jag inte gillar Måns Herngren.

/stigge

14 kommentarer:

 1. Fram för fler femkronor i Malmö! Härligt att du fick den där kärringen i Hökeriet att ge ifrån sig sin sista. Skam den som ger sig.

  SvaraRadera
 2. Det där var helt i min stil! Skönt att se en man som kan hålla i penningarna. Samlar du också till en Lichtensteinfond?

  SvaraRadera
 3. Håller med om att Hollandia är onödigt dyrt, liksom Mäster Hans. Själv handlar jag gammalt bröd på Lidl.

  SvaraRadera
 4. Tycker att du var lite defensiv i ostaffären. Hade gärna sett att du gav igen för gammal ost mot någon sur osthandlare.

  SvaraRadera
 5. Saknar ett inslagsom visar din sälförmåga. Har hört att du e bästa businessmannen.

  SvaraRadera
 6. Som jag har väntat på denna uppföljare, underbar skildring av livet i Malmö en helt vanlig fredag. Jag tycker mössan är fin. På Biblioteket har vi gott om femmor, Välkommen!

  SvaraRadera
 7. Heeej Stig! Så himla kärt att se dig på nätet, att äntligen se dig öht! Vi brukar ju ses på cykel i gatuvimlet, du och frugan, men det är längesen nu. Jag saknar er! Din mössa är flådig, lite så där malmöitiskt kagig. :-)
  Allt bäst till dig och hustrun!
  Kram från Kit, som här namnges som Ennea och inte fattar varför...

  SvaraRadera
 8. Magnaten! Det här är till dig!

  Du är då en underbar man. Din blogg förgyller min dag i vintermörkret. Jag kommer inom kort börja surfa in via mobilen lite då och då, så jag hoppas på många nya blogginlägg :)
  Astrid är bra på att marknadsföra dig i skolvärlden.

  Förresten, min farfar brukar också hänga på Nettos livsmedelshandel. Där hittar man ju de mest prisvärda varorna i byn. Speciellt nu när maten stigit så i pris de senaste åren.
  Ni borde även samtala om dessa 5-kronor. Vad är storheten med dessa, uppenbarligen något som vi i den yngre generationen inte uppfattat ännu :)

  Sköt om dig Stigge! Lev väl kamrat!

  P.s. Håller med dig! ;) Måns Herngren får ta och skärpa sig. Nu har han gått över gränsen, igen! Han borde titta lite mer på sin exemplariske broder, Felix i Solsidan D.s.

  SvaraRadera
 9. Vilken naturlig skådespelartalang! Men vad var det egentligen du köpte på Hökeriet? Jag tänkte att det kanske kunde vara något bra att ta med till Delhi och vår gemensamme vän Yogi.

  SvaraRadera
 10. En liten fundering bara, som har följt mig sen jag såg inslaget. Hur mycket rabatt får du på Mäster Hans, och gäller den även fastlagsbullarna?

  SvaraRadera
 11. Du är bäst!/Supporter

  SvaraRadera
 12. Du är så himla härlig Stigge! :)

  SvaraRadera
 13. Vilken underbar man du är, Stigge! Bra mycket roligare och charmigare än de flesta andra bloggare! :)

  SvaraRadera