tisdag 1 februari 2011

ruggväder

Hej. Det var ett tag sedan, men jag har inte varit riktigt i stöt. Men va f-n, det börjar ju så smått att ljusna i kanten efter en del riktigt trista dagar. Städning och annat skit har stått i vägen för min kreativitet. Min fotograf har tydligen tagit långledigt för henne har jag inte sett till på ett tag. Men,men vi får hoppas allt skall gå framåt både här och där, trots allt djävulskap som händer runt om i världen. Själv mår jag och min familj ganska hyggligt och ser fram mot en resa lite längre fram. Var på Ikea häromdagen och stod i en hopplås kö, de verkar ha problem med logistiken i kassorna, skärpning annars får jag väl kontakta Ingvar, han har ju varit i ropet ett slag, kanske inte så smickrande, så han är nog ganska så ilsk, så ni får nog skärpa er framöver Men sjung som jag gör varje morgon; " Börja dagen med en schlager, tralla,tralla la", sen tar jag mig en tallrik havregröt. Gör detsamma så mår ni mycket bättre, prova.
Det var allt för dagen ,hilsen Stigge

3 kommentarer:

 1. Mycket bra och efterlängtat inlägg! Tycker även att man ska avsluta dagen med en schlager.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte ilsk! Är du rent snurrig i huvet? Du är sjuk! Jag är inte världens rikaste man! Jag är bara en strävsam trevlig gubbe från Småland! Sluta kom med idiotiska påståenden!

  SvaraRadera
 3. Stig, jag börjar också min dag med havregrynsgröt - efter kaffet med vispgrädde. Och till gröten har jag..... vispgrädde. Mums! Prova!
  Kram från Kit

  SvaraRadera