måndag 9 december 2013

ATT VÄNDA KAPPAN( ROCKEN ) EFTER VINDEN...

 3 HEJ, ovanstående är ett gammalt uttryck, som kan användas i olika sammanhamg, det är gammalt men är går bra att praktisera även idag, vilket jag gör nu: 3 mycket kända socialdemokrater har efter  regeringsskiftet gjort sig kända som riktiga kapp(rock) vändare. Göran Persson,godsägare och föredragshållare, lär ta hutlöst betalt. Östros,tidigare socialdemokratisk ekonomitalesman, numera VD för bankföreningen, sågs härförleden frottera sig med Wallenbergarna, Anders Sundström tidigare socialminister, sedan bankdirektör ,Folksamdirektör och numera ordförande för KF och Swedbank, med uppgift att sälja ut och avskeda folk. Men vinden har vänt, som ni ser har de knäppt upp rocken för vändning för vinden börjar ta till från väster, ja det behövs en ändring hur den nu skall se ut. Det var lite politik, hoppas ni inte tycker det var tröttsamt
hälsningar Stigge

3 kommentarer:

 1. Kanske dags att starta ett nytt parti? KP-Kappvändarnas parti

  SvaraRadera
 2. Hej,Stigge.Ja det är ju inte längre det gamla "Folkhemmet"
  längre i Sverige.Men det var då det.Tiderna har verkligen
  förändrats.Det blir nog svårt att vända kappan efter vinden
  alltså till väster,återstår att se nästa år.
  Ha en trevlig Nobelkväll.
  Mvh:Hallandskusten.

  SvaraRadera
 3. Vi behöver något annat än en gammal kappa att vänd efter hur vinden blåser det närmaste valet, oberoende vädersträck. (Det är ju inte så stor skillnad, det brukar blåsa lika mycket på alla håll.)
  En ny jacka, med passande snitt och moderna material hade varit bättre? Vi behöver visioner för framtiden, långt längre än 4 år.

  SvaraRadera