torsdag 1 januari 2015

RADIOLYSSNA OCH NJUT......

HEJ. GOTT NYTT 2015 på er. I år vill jag slå ett slag för radiolyssning, som har så mycket att ge. F.n lyssnar jag ofta på ett program som hetet VINTER i P1, som sänds på kvällen kl. 22.05 och ibland även mitt på dagen kl.13.00 . Här får vi lyssna på många intressanta människors tankar och höra på härlig musik. På senaste tiden har jag lyssnat på 2 st härliga människor, som hade mycket att berätta.
Först var det SARA DANIUS, vår senaste akademiledamot som bl. a berörda sin allvarliga sjukdom och gav mycket hopp. Det var en upplevelse att lyssna på denna kloka kvinna.
Och senast idag lyssnade jag på LARS LERIN, den duktige tecknaren och målaren som på sin härliga värmländska gav oss många fina tankar, en man med hjärtat på rätta stället.
Tidigare i livet har jag inte lyssnat så mycket på radio, kanske en hel del musik. När jag var liten så fanns det endast ett program i radion, kl. 17.00 varje dag var det en grammofontimme som spelade både klassisk och lättare musik.
När jag var ledsen så sa min mor ,att idag kommer det dragspelsmusik på grammofontimmen, jag var väldigt glad för dragspel. så alllt blev glädje igen.
Så knäpp på radion ibland hälsar STIGGE( det blev ju en hel nyårskrönika)


. Det var mitt radiominne.

2 kommentarer:

  1. Gott nytt Stigge!

    SvaraRadera
  2. Tack Stefano, jag önskar dig och din familj detsamma
    STIGGE

    SvaraRadera