torsdag 16 juni 2011

AvslutningarHej. Så är studenternas fest över för den här gången. Larmat har dom och en del har klagat, men jag tycker att de får väl leva ut sin glädje några dagar innan livet efter skolan pockar på med allt vad det innebär, jobb, fortsatta studier m.m.
Den vanliga s.k. folkskolan slutar också nu, jag var på en avslutningsföreställning på Johannesskolan i Malmö där 6-klassare framförde ROMEO och JULIA i en sk. österländsk tappning. Det var verkligen underhållande och eleverna och deras lärare Maria hade gjort ett fantastiskt arbete.
Några som också går på lång sommarledighet är våra "kära riksdagsledamöter". De avslutar nu riksdagsarbetet med att stå och skälla på varandra. Det de har beslutat om den senaste tiden är lönerna till avdankade riksdagsledamöter som har fet lön fram till pensionsåldern utan att göra ett dugg. Lite skrämmande tycker jag, det spär på politikerföraktet. Men de resonerar väl som så:" Man skall inte såga av den gren man sitter på". Så blev det lite politik på slutet.
Hälsningar Stigge

1 kommentar:

  1. Ja, varför ska vi göda de välavlönade politikerna med ytterligare pengafetma? Börjar likna bananrepubliken Sverige

    SvaraRadera