lördag 4 juni 2011

LITEN TUVA FÄLLER OFTA.......

Hej.  Inte i detta fallet fäller tuvan nåt stort lass, utan istället hjälper till för att hjälpa ett amatörlag på fötter. Jag läste idag en fantastisk historia om en auktionssajt, där en budgivare har lagt ett bud på 1.4 miljoner kr. för en tuva från Blackburns hemmaarena där Wayne Rooney säkrade Manchester Uniteds 19:e liga seger genom en straff. Gräsmattan skall grävas upp och en supporter fick rätt att gräva upp straffpunkten och sälja  den för att hjälpa amatörlaget King Edward FC !!
källa Sydsvenskan TT idag 4 juni.
Snacka om fotbollsfantaster, speciellt han som köper tuvan för 1,4 miljoner kr. !!!!
I övrigt grattis till Sverige som slog Moldavien med 4-1. Bra gjort.

hälsningar Stigge

3 kommentarer:

 1. Härligt inlägg! Mycket bra.

  SvaraRadera
 2. Hihi! Ja, de är ju riktigt fotbollstokiga de där engelsmännen. Jag läste förresten härom dagen att just Wayne Rooney skulle göra en hårtransplantation, och det var den stora nyheten i England just den dagen :-)

  Nu har jag lagt in den där bilden med huvudena nedgrävda i sanden som jag beskrev i din tävling! Gå gärna in och titta på min blogg!
  Ha en trevlig nationaldag!

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta. Nu har jag sett bilden med huvuden i sanden. Roligt, tur att det inte blev huvudlöst. Betr. Waynes hårtransplantaion så tycker jag att det är insidan som räknas. Se på mig ha ha.
  hälsningar Stigge

  SvaraRadera