söndag 15 januari 2012

VINTERNÖJE av hög klass

Hej. Så har vintern kommit så smått här nere i Skåne. Nu stannar man mer inomhus och njuter av det utbud som finns i TV och på biograferna. På TV har jag nyligen sett 2 högklassiga produktioner: Kronjuvelerna som gick i 3 avsnitt(har tidigare gått på biograf), TV-versionen var 1 timme längre, bättre TV kan man knappt tänka sig. Den andra var " HINSEHÄXAN" som gick i 2 avsnitt, det var också mycket sevärt. Jag tror att bägge finns på SVT-play. Försök komma åt dem, de måste ses. Så nog har SVT, publicservice framgång med fina program. Det går också många bra filmer f.n., så passa på och njut. Om ni sen har tid över kan ni ju titta på min blogg, där finns en del godbitar tillbaka i tiden. Mycket nöje, Hälsningar Stigge

4 kommentarer:

 1. Det är två "filmer" som jag har på min "måste-se"lista. Ska försöka se första delarna av båda i veckan.Har hört gott om Hinsehäxan :)

  SvaraRadera
 2. Kronjuvelerna var underbar!
  Skulle just titta på del 2 av Hinsehäxan.
  Ingela

  SvaraRadera
 3. Kronjuvelerna såg jag på bio, den var väldigt bra.

  SvaraRadera
 4. Kronjuvelerna var verkligen mycket sevärd! Handlingen, miljöerna, kostym, skådespelarna... Jag förstår inte att man inte har nominerat den till fler Guldbaggar! Producenten gjorde också ett fantastiskt bra jobb!

  SvaraRadera