måndag 15 september 2014

VINNARNA ??!!!

HEJ. Så är valet över och alla partier broderar ut om hur duktiga de har varit, men det finns ingen riktig vinnare i detta val, men de måste förstå att de måste samarbeta på riktigt för att  det skall gå bra för oss alla.
De enda vinnarna i årets val är (enligt min mening) alla krögare, cateringsföretag m.flera, som har serverat mat och dryck till tusentals gäster på alla valvakor, jag har sett alla matsedlar i tidningen. Det är inga småsmulor precis.
hoppas allt löser sig önskar STIGGE

4 kommentarer:

 1. Skrämmande att SD har gått framåt så mycket.
  Tror att det blir nyval.
  Mvh:Hallandskusten

  SvaraRadera
 2. Blir det nyval så blir det nya valvakor och nya bufféer, det kommer inte finnas en enda undernärd politiker i landet.

  SvaraRadera
 3. Det blevinte bra med SD, nyval kan kanske rätta till det,

  Jens, man får hoppas att det blir nya rätter vi d ett nyval

  SvaraRadera
 4. Dem enda vinnarna med ett nyval blir tyvärr SD och cateringfirmorna. Vi får nog istället ta tjuren Jimmie vid hornen, och kräva kalorifattigare bufféer både på hans valvaka och i hans vallöfte. Låt honom vara med för att laga så kommer rätterna inte vara så fantastiska och enkla som han satt upp i sin meny.

  Jonas Thente på Dagens Nyheter fångar det faktiskt ganska bra:
  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/jonas-thente-medan-vi-diskuterade-tintin-och-lilla-hjartat-vaxte-sverigedemokraterna/

  SvaraRadera