söndag 21 februari 2010

OS med mera

Hej. Vi har ju haft ganska många framgångar i OS, senast igår med 2 medaljer, men också en del motgångar framförallt för vårt stora medaljhopp Helena Jonsson. Hon deppade ganska mycket men hon har ju någon chans kvar.

I min ungdom var jag också med om 2 tillfällen med stor besvikelse. Den ena var på ett skolmästerskap i simning, jag var lite av favorit på 25 m frisim. Nervös som jag var missade jag starten och kom flera meter efter, slutade naturligtvis sist. De andra var när jag tappade stafettpinnen också i ett skolmästerskap. Pinsamt, men jag kom igen och deppade bara en liten timme.

Backhoppningen har ju börjat och jag kommer ihåg en historia från Holmenkollen utanför Oslo, jag tror det var ett VM eller liknande. Många nationer var representerade. I Holmenkollens hoppbacke liigger en restaurang ungefär i mitten på backen, som då har utsikt mot hopparna. Efter tävlingen kom ledaren för Belgiens enda backhoppare fram till domarkåren och undrade varför
hans hoppare inte fått en bedömning av sitt hopp. Oj,Oj sa domarna vi trodde det var en som blivit utslängd från restaurangen!

Så kan det gå, vem minns inte engelsmannen som hoppade i OS, det var en festlig kille.

Idag får vi hålla på Helena jonsson igen. Hoppas hon börjar med en schlager

hälsningar Stigge

1 kommentar:

  1. Jag tycker inte bara att man ska börja dagen med en schlager. Man ska sluta dagen med en schlager också. Hälsningar från ett somrigt Delhi. resan gick bra...

    SvaraRadera