lördag 30 april 2011

Akut demonstration

Hej. I morgon är det 1 maj och tid för demonstrationer. Jag demonstrerar idag verbalt med anledning av en mig närstående råkade skada sig vid en cykeltur. Vi fick snabbt komma till röntgen, och sedan en långbänk på den nya akuten. Där satt vi många timmar och vi såg många som säkert suttit längre än vi bli matade av anhöriga. Det som slog mig var att detta nybygge fungerade så dåligt, det kan ju inte ha varit främmande för ansvariga att befolkningen nu är ganska stor i Malmö. Jag tror inte det är pengar som saknas, organisationen är nog inte den bästa.
Vi hade nog tur att det inte hände några större olyckor, skottskador o.s.v. Då hade vi nog suttit kvar än idag

Detta kan uppfattas som gnäll, men det är vad jag tänker efter att ha varit med i väntans tider.
Inget direkt klagomål på personalen, de gör nog så gott de kan. Vad tycker ni som ev. har varit med om  något liknande. Rätta gärna mig om jag har fel eller gå ut och demonstrera i morgon.

Trevlig helg  Stigge

6 kommentarer:

 1. Vadå sosse? Spelar det någon roll? Det är arbetarnas dag, då man går ut och demonstrerar för bättre arbetsvillkor osv.

  SvaraRadera
 2. Hej. Jag är snarast opolitisk, men jag står för rättvisa och solidaritet.

  hälsningar Stigge

  SvaraRadera
 3. Bra. Det kan man aldrig få för mycket av.

  SvaraRadera
 4. Hej igen Stigge!

  Jag menade inte sosse som ett skällsord utan bara undrade.

  För övrigt tycker jag att du är en man med gott gry i och ett föredöme för personer i den lite äldre generationen.

  hälsningar Janne

  SvaraRadera
 5. Snyggt hus, men sen var det verksamheten...På mitt närmaste sjukhus, som torde vara det med störst upptagningsområde i landet satt jag 18 (ARTON) timmar en gång på akuten! Tog t.o.m taxi hem och åt middag utan att de hade märkt att jag varit borta. Akuten har aldrig fungerat som jag vet. Har jobbat 30 år på det sjukhuset och det har varit likadant hela tiden. Klart det är organisationsproblem, men största problemet är att de inte gör något åt det. T.o.m jag vet lösningen på problemet.
  Hoppas det gick bra för din vän och att du mår bra. // Kao

  SvaraRadera