lördag 2 april 2011

Dagen efter lurendrejar-dagen

Hallå hallå. De flesta av er genomskådade mitt lilla aprilskämt igår, he he. Men det hade varit något att åka till månen, ellerhur? Nu kommer jag bara till Amerika, man får vara glad för det lilla..

Skämt å sido ska det bli jättekul. Jag har varit i Amerika en gång förut, men det var 20 år sedan och San Francisco. Nu blir det New York!

Men, nu vill jag höra, blev ni lurade av någon igår? Eller var det ni som lurades? 

Här bjuder jag på en härlig bild från när min svärson fyllde femtio för ett par år sedan. Hoppas att det bjuds på en svängom i New York!

6 kommentarer:

 1. Blev faktiskt varken lurad eller lurades. Var rätt medveten om att det var första april och då genomskådar man lurendrejeriet ganska fort. :) Gick nästan på Östnytts skämt om att Norrköpings rådhus hade sprickor i fasaden som gjorde att det lutade i vissa delar av huset och därför behövde utrymmas. Men när de sekunden senare sa att det inte fanns några tomma lokaler i Norrköping utan man skulle ta hjälp av Linköping förstod jag hur det låg till :) (och varför skulle rådhuset luta pga sprickor i fasaden liksom...)

  SvaraRadera
 2. Jag luras sällan, eller rättare sagt aldrig. Och inte blev jag lurad själv heller. Däremot minns jag aprilskämtet att dra nylonstrumpor över den svartvita tv:n. Det är många år sen nu. Men mina föräldrar gick på den med hull och hår. Alla mammas strumpor gick åt innan de fattade att det var ett aprilskämt :-)

  SvaraRadera
 3. Glömde säga för de läsare som inte var med på den tiden: Färgtv:n hade precis börjat göra intåg i folkhemmet. Så nylonstrumporna skulle göra att man fick färgtv utan att köpa en.

  SvaraRadera
 4. Jag gick på det stenhårt...

  SvaraRadera
 5. Åh, vilket härligt minne!
  Jag och min kille och ett par till gick på det direkt. så fram med nylonstrumpor...
  Vilka tider!
  Vilken trevlig blogg du har. Har precis hittat hit och återkommer gärna.
  Farmor Kia

  SvaraRadera
 6. Vilken fin blogg du har! Vad roligt att fara till New York. Har aldrig varit där, men önskar jag får möjlighet någon gång. Hälsar Magdalena som följde sitt hjärta till Amerikat och hamnade i Ohio USA

  SvaraRadera