torsdag 12 maj 2011

Tävlingen avgjord...

...Det var spännande in i det sista! Tack för alla era bidrag, vilka fantastiska resminnen ni alla har. Men jag måste ju välja ut en vinnare, och tro mig, det har varit klurigt.

Nu är den i alla fall korad, och den lyckliga vinnaren är.... Lotta! Vilken roligt minne och grattis till tröjan. Maila mig på magnatens@gmail.com och skriv din adress samt om du vill ha tröjan signerad, så ska jag skicka den så fort som möjligt.

Det här Lottas, och alltså det vinnande, bidraget:

Vi var på en strand i Italien och min dotter, då 12 år, och hennes kompis grävde ned sig i sanden så att bara huvudena stack upp. Det såg för festligt ut och vi knäppte många tokiga kort. Då kommer en liten italiensk pojke förbi och utbrister glädjestrålande: "Mama! Guarda una testa!!!" (Mamma, titta ett huvud!) Pojken sliter sig sedan från sin mamma, böjer sig ned och grabbar tag i min dotters huvud. Han ville så gärna ta det med sig och han kämpade och slet :-) Om du visste så vi skrattade, vi och pojkens mamma! Och vi skrattar fortfarande när vi tänker på den ljuvliga lille killen som hittade ett så fint huvud där på stranden i Italien :-)


Besök Lottas fina blogg HÄR


Uppskattade ni tävlingen? Är det något man ska satsa på fler gånger, vad tycker ni? Jag tyckte i alla fall att det var mycket roligt och om ni rullar ner så kan ni också läsa de bidrag som kommit in via kommentarer på tävlings-inlägget. Hälsningar Stigge.

1 kommentar:

  1. Javisst det var väldigt trevligt. Fler tävlingar är uppskattat :)

    SvaraRadera