tisdag 30 augusti 2011

Malmöförfattare- 3 ess i höstens bokflod.

Hej. Nu kommer de nya böckerna, här är 2 plus 1 som också nästan är nyutkommem. Det är 3 malmöförfattare som verkligen är i blickfånget.
Mikael Bergstrand, journalist och författare,  arbetat på Sydsvenskan i många år bl.a som Malmökrönikör, korrespodent i Köpenhamn och nu senast i New Delhi i Indien de senaste 4 åren, nyss hemflyttad till Sverige.
Utkommer nu med boken "Delhis vackraste händer", som just handlar om Indien, en rolig bok som också ger läsaren en inblick i hur man lever i i Indien. Har tidigare utgivit 4 kriminalromaner.

Torbjörn Flygt med nya romanen "Outsider", en efter följare till hans succé "Underdog", som belönades med Augustpriset. Har skrivit flera böcker, på senaste tiden också barnböcker.

Jacques Werup med boken "Medan jag levde", en självbiografi, mycket intressant, kom ut för en tid sedan. Har tidigare skrivit många böcker, poesi och är också musiker, alltså många strängar på sin lyra

Alltså, här har ni verkligen något att läsa, ni blir inte besvikna. Hör gärna av er när ni läst någon av böckerna.
Hälsningar Stigge

1 kommentar:

  1. Hej och tack för bra boktips, Stigge!

    Och som tack kommer här ett tips tillbaka... http://www.fjardealdern.se Lika inspirerande som du! Roligt att vi är fler.

    Må väl.

    M.

    SvaraRadera