tisdag 11 oktober 2011

I LOVE PARIS !!


Hej. Så är jag hemma igen efter 1 vecka i Paris. Det är en härlig stad, visserligen mycket trafik, men det flyter på rätt bra. Vi upplevde mycket, vi har vänner där som ställde upp på ett fantastiskt sätt. Jag fick i princip knappt ta upp plånboken. Hotellet var jättefint, rent och inga heltäckningsmatcher, kan varmt rekommenderas, lite dyrt kanske men var värt alla pengar. Namnet på hotellet CASTEX,  5 rue Castex, 75004 Paris, nära Bastillien. Vår vän som är gift med en mycket trevlig kinesiska, som har ett seriöst massageinstitut , bjöd oss på helkroppsmassage, underbart avkopplande. Vi träffade också min frus gamla familj, där hon arbetade som au-pair för c:a 60 år sedan. Vi har träffats då och då under åren och denna gång träffade vi även hennes döttrar som min fru passade. Härligt möte.
Massageinstitutet jag nämnde heter LÒR BLANC, 7 Rue du Maine 75014. Kan rekommenderas och behövs efter några dagar i Paris.
Moulin Rouge var också en upplevelse, vi fick ett bra pris genom en svensk flicka som vi känner och som arbetar där som dansös. Fantastisk show!!.
Sist vill jag nämna en demonstration som anordnades av fackföreningen med tema " rör inte våra pensioner", massor av pensionärer ute på gatorna, se bilden ovan. Kanske något för svenska pensionäre att ta efter.
hälsningar Stigge

5 kommentarer:

 1. wow så härligt!!

  SvaraRadera
 2. Vi var på "Lido" år 1984 en otrolig upplevelse också.Alltså Formel 1.
  Mvh:Mio

  SvaraRadera
 3. Den där pensionärsmarschen, det är kanske något du ska organisera här i Malmö?

  SvaraRadera
 4. Det låter härligt alltsammans! Hoppas få höra lite mer skvaller snart!
  Pinglemor

  SvaraRadera
 5. Men kära nån, vad härligt att höra vilken vigör ni är i. Lev livet!

  SvaraRadera