tisdag 6 september 2011

HUMOR OCH SKRATT

Hej. Många av er vet säkert att Humorfestivalen firades i Lund den gångna helgen, där fanns gott om komiker som roade och förargade. Tyvärr hade jag inte tillfälle att besöka den, men har hört av bekanta att där skrattades mycket, som ni vet : ett gott skratt förlänger livet. Många besökare kommer därför att bli mycket äldre, det blev nog sammanlagt ett par hundra år.
Det var ju stå-upp artister som framträdde, men här skall ni få några sitt-ner vitser av enklare slag:
1. Det var 2 kompisar som möttes och den ene frågade: skall du också vaccinera dig mot fågelinfluensan, han svarade: nej , jag är immun. Den andre frågade då: hur kan du vara immun? han svarade: Jag har varit gift med en skata i 30 år


2. En vagabond, luffare vandrade omkring på landet  han sökte nattlogi, kom till en bondgård och frågade bonden. Han sa det är ok. vill du sova i ladan eller hos geten. Han valde naturligtvis ladan. Nästa morgon när han tvättade sig vid pumpen stod det bredvid en ung vacker kvinna och gjorde detsamma. Han frågade bonden vem det var och han svarade: Jo det är hon som vi kallar geten!! ridå!


3.  En gammal dam som bodde i en skyskrapa var på väg upp till sin bostad på 27:e våningen.  Så kom det in 2 s.k fina damer in i hissen och började skryta.  den förste tog upp en parfym och pratade högt: det är Dior 1500:kr. Den andre tog också fram en parfymflaska: Lagerfeld 1900 :kr, den gamla damen led av den hemska lukten. Väl framme på sin våning la hon av en riktig brakfis innan dörrarna stängdes och sa: Broccoli 19:90 kg.  LIDL.


Nu kan ni stå upp
hälsningar Stigge.

5 kommentarer:

 1. Skratt!!! Gillade speciellt den sista med broccoli. För att vara prutt-humor så var den osedvanligt stilfull.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. En meter blått tyg, en meter vitt tyg och en synål skulle tävla om vem som kunde hålla andan längst. Det blå tyget hoppade i först och kom upp efter cirka 45 sekunder. Det vita tyget lyckades hålla sig under ytan i en minut.
  Till sist var det synålens tur, han hoppade i men kom genast upp igen.
  Det blåa tyget tittade frågande på honom.
  - Jag fick vatten i ögat!

  SvaraRadera
 4. Sen är det den med bakelsen och elefanten som var ute och orienterade. när de kom till ett stenröse hoppade först bakesen övwer och sedsn elefanten, som tyvärr landade rakt på bakelsen.
  -oj då, sa elefanten.
  -Det gör ingenting, sa bakelsen. Vi kan baka en ny i morgon.

  SvaraRadera
 5. Tack! För tre roliga vitsar.Ha,Ha,Ha.

  SvaraRadera