onsdag 7 september 2011

Musiktips!

Hallå i stugorna. Jag vet inte om jag tidigare nämnt det här, men för någon jul sedan fick jag musiktjänsten Spotify i julklapp av mitt barnbarn.

Nu har jag satt ihop en liten lista, stickans favoriter, HÄR har ni den! Det är mycket Sinatra och Melody Gardot, hon är underbar tycker jag.

Vad lyssnar ni på för musik? /Stigge

5 kommentarer:

 1. Sinatra är ju aldrig fel. My way håller i alla lägen.

  SvaraRadera
 2. The Ark är mitt absoluta favoritband och har så varit i elva år nu. De ligger mig allra närmst om hjärtat och kommer nog alltid att göra.

  SvaraRadera
 3. Jag har trillat dit på en engelsk musikkanal med 40-talsmusik. Sinatra, 40-talsjazz, gamla fina låtar. Mycket George Formby med hans roliga texter och ukulele. Alltihop varvat med autentiska krigstal med Churchill. www.1940sukradio.co.uk

  Men Gardot är också fin.

  SvaraRadera
 4. Jag lyssnar egentligen på all musik utom hårdrock och trad-jazz. Melody Gardot är en av mina favoriter, gärna Quite Fire. Yanni en annan favorit, men främst allt från the Rat Pack-era, Ella, Count Basie och swing öht. Det sjöng jag senast igår på ett europeiskt café i Glueharbour. Välkomna dit en dag! ;-)

  SvaraRadera
 5. För mig är det humöret som styr vilken musik jag föredrar att lyssna på, men Eva Cassidy och Adele är två favoriter just nu.

  SvaraRadera