torsdag 10 mars 2011

Ang. Sågningen av läsplattorHej! Jag har gått och grunnat på en sak, nu när nästan alla tidningar ska ges ut på en läsplatta så är jag mycket nyfiken på hur detta ska distribueras på ett bra sätt. Det blir ju tungt och svårt för tidningsbuden att bära alla dessa tusentals läsplattor, arbetsskadorna kommer att öka. Svårt blir det ju också att stoppa ner dem i brevlådan, många måste nog såga större brevinkast. 

Men! Nu har jag hört från Amerika att läsplattorna kommer att bli mycket tunnare, så mitt råd till er läsare blir att vänta med sågningen några veckor. Kom gärna med förslag till lösningar på problemet tills dess. Bästa hälsningar Stigge.  

14 kommentarer:

 1. haha, du är för söt!!! Men det som jag grunnat mest på är faktiskt återvinningen... de måste ju utöka kontainrarna för de där sakerna som "i allt som rör sig, lyser eller låter"... sen kan de kanske minska tidningsåtervinningskontainerns storlek iofs... ha en bra dag! :-)

  SvaraRadera
 2. Bättre att lägga pengarna på en riktigt bra bokhylla. Den finns i platta paket på ett varuhus nära dig och om man sågar ett riktigt stort hål går den nog nästan in i brevinkastet.

  SvaraRadera
 3. Riktigt kul, du! Härligt att du nu har hittat ett forum för alla dina vardagsskämt så att fler kan få ta del av dem. Tror benhårt på att ett gott skratt förlänger livet och det finns ju många andra forum om man vill ha politiska analyser eller djupsinnigheter. Magnaten är en välkommen blomma i den svenska bloggbuketten!

  SvaraRadera
 4. skrattar så jag kiknar! (vet dock inte om det bara är för att du är hysteriskt kul eller för att jag e sjuk) kanske lite av båda.

  SvaraRadera
 5. Hahaha!

  Hoppas ni får en trevlig helg du och frugan! För det tänker jag ha. Fyller år i morgon!! Tjoho för mig!!

  //Mintkväkan

  SvaraRadera
 6. Hej! Tacka vet jag,en vanlig dagstidning.
  Den enda nackdelen är trycksvärtan.Men den
  slipper man på läsplattan.
  Mvh:Mio

  SvaraRadera
 7. Du är ju bara för rolig! rotflmbo

  SvaraRadera
 8. Foljer utvecklingen av din blogg med stor spanning har fran andra sidan av jorden.. den gar fran klarhet till klarhet! Och kan faktiskt tillagga att du sakta men sakert aven borjar bygga upp nagot av en fanclub aven har!

  Tyvarr sa forstar de flesta inte svenska...finns det mojligtvis en chans att din nasta videoblogg skulle kunna innehalla nagot pa engelska?

  SvaraRadera
 9. Det tycker jag är en lysande idé! Magneten goes interntional!

  SvaraRadera
 10. HAHAHAHAHA underbart!

  SvaraRadera
 11. Hmmm... jag tror att Kamprad menade "läsplatta" paket, men det är väl egentligen en nivå som bara du och jag förstår Stigge.

  SvaraRadera