onsdag 9 mars 2011

Gårdagens fast-festande

Semlorna vi åt igår kom från Tessina konditori och var kanongoda. De kostade 22 kronor styck, ett mycket skapligt pris tycker jag. Dan ville att jag skulle sätta betyg på bullarna, de får en femma, inget snack. Hur var er fet-tisdag, fick ni några semlor?

Här kalasar jag på fastlagsbullen ni såg mig köpa i videon
Sen blev det andra bullar. Det var ju, som jag påpekade, också internationella kvinnodagen. Därför var vi på Mejeriet i Lund och såg filmen Pink Saris. Det är en dokumentär som handlar om kvinnor i Indien från de lägsta kasten. Skrämmande, men bra och viktig att se. 

Idag har jag och frugan varit i Helsingborg. Innan dess var en journalist från Skånska dagbladet här och intervjuade mig. Jag tog en bild på mig och journalisten men den verkar ha försvunnit, tråkigt. Hoppas att ni får en skön kväll. Hälsningar, Stigge.

Ps. Tack för all fin respons på videobloggen, det var en härlig dag. Angående ljudet så hälsar min tekniker att Frej får ta och komma hem från Indien och bomma ljudet.

11 kommentarer:

 1. Haha! Inläggen blir ju bara bättre och bättre. Trevligt att semlan smakade, här i Indien får vi nöja oss med halva och kheer (indiska efterrätter som inte smakar nått vidare). Jag kommer hem i slutet av april och lovar att hjälpa till med ljudet, kanske till och med skriver en liten vinjett-låt till din lysande blogg.

  SvaraRadera
 2. Gottegris! Det ser verkligen smarrigt ut.

  SvaraRadera
 3. Hörde att du skulle gå en fotokurs. Det låter som en lysande idé, så att du inte slarvar bort fler foton. Vi vill ju kunna följa Magnaten och hans eskapader ordentligt!

  SvaraRadera
 4. Gillar din blogg skarpt! Fortsätt såhär!

  SvaraRadera
 5. Ingen semla för mig icke... Men det kompenserades idag... Jag slängde i hop en rulltårta med grädde och jordgubbssylt som fyllning... Och som en extra bonus toppades det med mera grädde och lite mera sylt!

  // Mintkväkan

  SvaraRadera
 6. du är så underbart härlig!
  Själv gillar jag inte semlor...

  SvaraRadera
 7. God Kväll. Ser oerhört gott ut.Men tyvärr min
  galla gillar inte semlor.
  Mvh:Mio

  SvaraRadera
 8. Tycker mycket om din blogg! jag fick tyvärr ingen semla för fiket jag gick till hade konstigt nog inga

  SvaraRadera
 9. Jag har fått två semlor! kanongoda (y)

  SvaraRadera
 10. Du ar var nya idol, heja dig!

  SvaraRadera