lördag 12 mars 2011

Dans i alla former

Dansen har ju alltid förenat människor, jag började själv dansa ganska tidigt. Det finns en gammal historia om en kines, det berättades om honom att han hade uppfunnit dansen Charleston, det är en dans där man hoppar omkring mycket. Han hade 11 barn och endast en toalett. I mitt barndomshem hade vi också endast en toalett och vi var 9 syskon, så visst hoppade man runt ibland.

Men snart var jag igång med moderna danser, vi gick på danspalatset Amiralen, där var dans lördag, söndag och även mitt i veckan. Det fanns även ett annat dansställe Arena som också var populärt.
Så nog fick man tränat och blev riktigt duktig. Flickor fanns det gott om och var dom extra snygga så sades det oss pojkar emellan, att henne kan man gott gå tvärs över gatan med. Detta gäller även i allra högsta grad morgonsoffans Annika Jankell.

Jitterbugg, bilden är härifrån

Här kan ni lyssna på amiralens Harry Arnold (fick Spotify av Astrid förra julen). Ha nu en dansant lördagskväll, hälsningar Stigge.

5 kommentarer:

 1. Bugga på Magnaten!

  SvaraRadera
 2. Men vad sa tjejerna när de fick reda på att du inte hade några pengar? Dagens tjejer är bara ute efter gratis-drinkar!

  SvaraRadera
 3. Amiralens lejon? Själv gick jag under namnet Agunnaröds Casanova.

  SvaraRadera
 4. Lets`s dance nästa, kanske?

  SvaraRadera
 5. Annika Strandberg16 mars 2011 07:26

  Det är dans ( jitterbugg) på tangopalatset varje torsdag 19.30 - 23.00! Välkommen :)

  SvaraRadera