torsdag 31 mars 2011

Mobiltelefoner eller?


Hejsan grabbar ska ni vara med? Skaffa er en fjälla, så får ni vara med! 

Det var en gammal sång från min ungdom bara, haha. Men idag ska vi inte prata om min ungdom utan något mer modernt. Jag har haft mobiltelefon i några år, använder den dock sällan..  Frugan har tidigare inte haft mobiltelefon men nu har vi skaffat varsin ny. Jag hade ju redan ett SIM-kort i min gamla, som vi la över i den nya. Min fru däremot hade inte träffat på ens ordet tidigare. När jag sa att hon skulle köpa ett SIM-kort så svarade hon: Jag vill inte gå på en simhall, jag simmar bara i det öppna havet! Varför ska jag ha ett sim-kort? 

Det var allt för idag, nu blir det inte mer för pengarna! /Stigge

Min gamla telefon till vänster och den nya tuffa till höger.

16 kommentarer:

 1. HAHA jaa simkort är överskattat :)

  SvaraRadera
 2. Ska bli MYCKET intressant att följa era mobila äventyr. Så nu ska man alltså kunna inga och förvänta sig ett svar?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att din blogg är så himla bra! Haha, Simkort!!!

  SvaraRadera
 4. roligt skrivet :D

  SvaraRadera
 5. De absolut två bästa telefonerna, som klarar det mesta vi i den mogna åldern behöver, den till v. har jag haft den till h. har min man och han är helnöjd. Så lycka till med tekniken.
  Inger

  SvaraRadera
 6. Haha, jippie vad du är kul. Din fru också verkar det som:) Ta hand om er!

  SvaraRadera
 7. Samma kommentar hade jag till min dotter som förlagt sitt simkort: "Mamma, jag måste köpa nytt simkort". Ah, men, ditt simkort är ju helt nytt och svindyrt. Kan du inte anmäla det och få ett nytt av simhallen?"

  SvaraRadera
 8. Bra o tryggt med mobiltelefon,det är när vi
  plockar svamp och är ute i naturen.
  Mvh:MIO

  SvaraRadera
 9. vilken gullig mobil! lagom stora knappar också :D

  SvaraRadera
 10. Måste bara tacka för en underbar blogg, det är den ända bloggen jag orkar följa :-) den e skita bra tack :D

  SvaraRadera
 11. Hej Stig!
  Har läst din blogg på Mats dator, och det är intressant, det du håller på med. Själv är jag novis inom den tekniken. men utan dator går det inte. Jag har tyvärr inte det intresset, men det går att leva förutan. Du skrev något om, att du hade haft kontakt med en klasskamrat sedan cirka 60 år, och det lär vara jag. Eftersom vi gick i skolan endast under två år, så grunnade jag på, hur många av klasskamraterna som jag kom ihåg. Döm om min förvåning. Jag fick ihop tjugo namn. Hur många klarar du? Du hade ju skolkamraterna alla åren. Jag önskar dig en trevlig vår och vi kanske träffs vid något tillfälle. Göran.

  SvaraRadera
 12. Hej Stigge, helt underbar blogg. När jag ser din gamla telefon så ser jag min mammas. Hon fick den av mig för säkert sex år sen och den funkar fortfarande. Jag har försökt få henne att ta över någon av mina senare "gamla" mobiler men utan framgång. Hon vill inte ha något som hon inte fattar sig på, de är för moderna. Jag ska visa henne den du köpt, verkar vara en enkel modell som kan passa henne också :) Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 13. Lycka till med nya luren, Magnaten!

  SvaraRadera
 14. Åh min farmor har en sån där nokia. Vi var nyligen och köpte ett nytt batteri till den så nu fungerar den prima!

  SvaraRadera