söndag 6 mars 2011

Vilken vecka!

Hej alla härliga läsare.

Omtumlande är det minsta man kan säga om veckan som har gått. TV-sändningar, radio och tidningsintervjuer. Inte minst era uppskattande kommentarer, makalöst! Mitt barnbarn Astrid har också gjort ett fantastikt arbete med uppmuntran och teknisk support, tack. Stockholmsresan var också väldigt fin, ni har ju redan sett bilderna. Ännu en gång tack till TV4 och SR, så fina medarbetare ni har. De skapade ett härligt lugn i min nya roll som intervjuobjekt.

Nu lite tillbaka till vardagen, tvättstugebesök, jag svettades ju en del av nervositet. Ännu kan man ju inte som Don Draper bara ta en ny skjorta i skrivbordslådan. Ni har väl sett honom i den extrema fiktionsserien MAD MEN som handlar om en reklambyrå på Manhattan på 50-60 och kanske 70-talet med mansgrisar som dricker whisky och röker dagarna igenom på jobbet. Jag fick som present en DVD med 4 säsonger. Rolig att titta på ibland.

Hur som helst, ville bara säga att jag tycker det här är jättekul. Hälsningar Stigge.

Här är repotaget i Sydsvenskans söndagsbilga, kan inte hitta artikeln på deras hemsida men om ni kan det så visa mig gärna. 

15 kommentarer:

 1. Det blev ju bra i tidningen! Du är verkligen en snubbe med egen och skön stil.

  SvaraRadera
 2. Magnatens har blivit mitt nya lyckopiller!

  SvaraRadera
 3. Läste reportaget i morse, tummen upp! Vet inte om de lägger upp reportagen från söndagsbilagan men kommer nog i dagarna isf!

  SvaraRadera
 4. Gode Stigge - jag håller med Madelene: Även mitt lyckopiller! Du är helt fantastisk! Och även stort tack till ditt barnbarn som lett dig in på denna otroliga blogg! Tack ASTRID!!

  Vad gäller MAD MEN: en helt otrolig serie. OTROLIG. Suveränt bra! Alla avsnitt kanske inte lika suveräna men over alla: suveränt. Och kanske den bästa amerikanska serie som gjorts... jag som annars är vän av brittiska diton...

  Ha en god kväll och sluta inte blogga! :)

  SvaraRadera
 5. Åh wow, grattis till allt! Du är så himla cool :D

  SvaraRadera
 6. Javisst är det roligt att blogga? Och ännu mer när man får positiv uppmärksamhet för vad man gör.

  SvaraRadera
 7. Storkändis!!!

  SvaraRadera
 8. Har just hittat hit tack vare reportaget i SDS:s söndagsbilaga. Kommer direkt att tänka på Rick i filmen Casablanca: "I think this is the beginning of a beautiful friendship". Ser fram emot att följa bloggen!

  SvaraRadera
 9. Kör hårt, magnaten!

  SvaraRadera
 10. Magnaten - det absolut bästa sättet att starta dagen med! Och gärna en schlager på det.

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Ramlade in här på din blogg från "Bloggkommentatorerna" som hade länkat dig. Ville bara ge en tumme upp för din blogg, intressant läsning. Hit kommer jag tillbaka för roande läsning! :)

  Mvh/ Mija

  SvaraRadera
 12. Men vad roligt att jag hittat till din blogg. Lägger genast till i mina favoriter. Ser fram emot nya inlägg. Kram Sara

  SvaraRadera
 13. du är världens coolaste människa!!!! :)

  SvaraRadera
 14. Magnaten - din blogg är så underhållande att få ta del av. Du själv en härlig positiv person.
  Fortsätt blogga !
  Hälsningar Daisy

  SvaraRadera